9/3: Raffes lördagstankar inför V75 på Färjestad

Trav

Hello spelvänner. Jag tänkte dela mina tankar inför lördagens travlopp på Färjestad.

Lopp 5
”Här tror jag fortsatt mycket på 9 Global Undecided som slog favoriten 2 Perfect Dynamite senast. Hästen är ojämn, men jag tror att Örjan passar mycket bra på honom och kan vi få se repris på loppet senast till ett odds runt 4ggr?”

Lopp 6
”Sårbara favoriter och mitt val faller på 10 Nouvelle Avenue som satt fast senast med krafter kvar och galopperade i segerstriden gången innan. Kan vi få runt 10ggr?”

Lopp 7
”5 On Track Piraten blir jättefavorit, och visst vinner han om han kommer till ledningen, men då stall Kolgjini har två hästar i loppet och skall köra i spets men Target Kronos är Piraten sårbar. Finns spelvärde på 9 Platon Face och 10 Phantasm Soa om man får runt 5 respektive 10ggr.”

Lopp 8
”Ingen feeling här, men skall jag nämna någon så blir det 9 Guli Rubin som har bra form.”

Lopp 9
”Här tror jag 5 Tony Afrika har en vettig chans att leda loppet runt om. Hittar ni odds runt 4ggr är det spelvärt. Passa även 10 Testa di Cavolo som har form och gynnas av distansen.”

Lopp 10
”Ojämnt lopp där fyra hästar sticker ut. 1,2,8,9 är bättre och spela 9 Hawk Cliff om ni hittar odds runt 3ggr.”

Lopp 11
”Här gillar jag 3 Expensive Rivner som har toppchans om han kommer till ledningen. Spelvärde finns runt 5-6ggr pengarna.”

Önskar alla lycka till.
Ralf Vadsmo

Annons
F

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here