Mats Forslund: ”Real Madrid är i storform igen”

Real Madrid firar finalsegern i Champions League
Så här såg det ut när Real Madrid firade segern i Champions League förra året. Blir det en repris i år? Foto: Wikimedia Commons.

Det blev som jag anade, ett litet uppvaknande för Manchester U igår när de mötte PSG. Det är en helt annan nivå på lagen när man kommer ut Champions League, än de lag de normalt möter i Premier League.

PSG var ju faktiskt bättre och vassare matchen igenom – och då ska man ändå tänka på att PSG saknade både Neymar och Cavani som är skadade.

Till returen kanske Cavani är tillbaka, och United kommer att sakna Pogba som är avstängd efter sitt röda kort igår. Så det är givetvis kört för United att gå vidare, och man får kriga vidare för att nå topp fyra i Premier League istället.

Roma slog Porto med 2-1, men där är det inte avgjort än för målet som Roma släppte in i slutet av matchen kan vara ruskigt viktigt – och nu räcker det för Porto att vinna med 1-0 på hemmaplan.

Mitt krysspel i United-Roma till 3,65 satt inte, och jag ångrar givetvis i efterhand att jag inte spelade X2 istället, men jag trodde PSG skulle vara nöjda med kryss.

Handicapspelet i innebandyn på Sirius i Uppsaladerbyt mot Storvreta satt stabilt till 1,74, men mitt säkra spel på Dalen till 1,25 sprack tyvärr då de vann först i förlängning.

Här kommer mina bästa spel idag:

Ajax-Real Madrid 2 (odds 2,10)
Fotboll, Champions League

Läs mitt tips här

Leeds-Swansea 1 (odds  1,72)
Fotboll, Championship

Läs mitt tips här

Ipswich-Derby 2 (odds  1,90)
Fotboll, Championship

Läs mitt tips här

Ha en kanonbra dag i solskenet och njut av Champions League-fotbollen ikväll.

Kämpa…
Matte Forslund

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here