onsdag, oktober 20, 2021

Oddsbonusar

Även om den nya spellagen gjort att vi idag har färre bonuserbjudanden att ta del av så finns det fortfarande en hel del roliga oddsbonusar att hämta på bettingsidorna i Sverige 2019. Det gäller däremot att man har koll på hur de fungerar, vad som avgör hur bra de är och vad som krävs för att man ska få ut det mesta av dem. Med så många olika alternativ att välja mellan, som alla kan se väldigt olika ut, så är det inte alltid lätt att göra rätt val. Vi underlättar för dig genom att förklara hur de olika typerna fungerar och genom att lista de allra hetaste erbjudandena här på vår sajt. Det är bara att välja den oddsbonus som verkar passa dig bäst och klicka dig direkt till erbjudandet från listan!

Vi har de bästa oddsbonusarna i Sverige

Vi är experter på det mesta som handlar om spel och oddsbonusar är inget undantag. Vi vet hur man jämför de olika alternativen för att kunna avgöra vilken som är den bästa oddsbonusen och våra topplistor uppdateras regelbundet.

Olika typer av oddsbonusar

Nedan finner du korta beskrivningar av de vanligaste typerna av oddsbonusar som det är värt att ha koll på om man spelar online.

Insättningsbonusar

Denna typ av oddsbonus ger dig extra pengar att spela för och summan du får som bonus beror i regel på hur stor summa du själv sätter in på spelkontot. Om du tar emot en insättningsbonus på 200% och sätter in 200 kr så kommer du att ha totalt 600 kr att spela för.

Riskfria spel

Det här är en mycket populär oddsbonus som ofta förekommer på bettingsidor i Sverige. Om du spelar med ett riskfritt spel så kommer du att få tillbaka de pengar du spelar för om du råkar förlora. Skulle du däremot vinna på ditt spel så får du behålla vinsten, precis som om du spelade ett vanligt spel utan bonus.

Gratisspel

Med ett gratisspel så får du spela med en viss summa utan att några av dina egna pengar används. Om du har turen att vinna pengar med ditt gratisspel så får du betala tillbaka bonussumman men vinstsumman tillfaller dig, precis som om du lagt ett vanligt spel.

Hur du spelar med en oddsbonus

Det är oftast inte så krångligt att spela med en oddsbonus, så länge du har kolla på hur de olika typerna fungerar. När du valt en intressant oddsbonus så se till att läsa igenom vilka specifika villkor som gäller för att du ska få ta del av den, så att du inte missar någon detalj. När du väl ska registrera dig på sajten och eventuellt sätta in pengar så är det nu väldigt enkelt att få all viktig information kring bonuserbjudandet eftersom spelbolagen är tvungna att vara tydliga med alla detaljer. När du ska aktivera bonusen sker det mesta i regel automatiskt, utan att du behöver skriva in någon bonuskod eller annat. Bonuskoder för oddsbonusar förekommer fortfarande men de är inte lika vanliga som tidigare.