Speltips 11/5: Ralf Vadsmo om dagens V75

Lördagens V75

En härlig V75 omgång väntar på Åbytravet på lördag. Topplopp och massor av pengar att spela om. Här kommer lite tankar från mig.

V75-1
Här tror jag kulldrottningen Conrads Rödluva är huvudet högre än sina konkurenter och då hon ev lättas i balansen är det toppchans till seger. Ni som vill gardera glömmer inte bort 4 Felicity Shagwell som har mycket hög kapacitet och lopp i kroppen. 

V75-2
Favorit blir 3 Vlad Del Ronco men jag tycker det finns frågetecken efter insatsen senast och har en bättre vinnare. 6 Pastor Power har mycket bättre form än raden och när det luktar spets så tror jag det är toppchans till seger,  Rolig chansspik.

V75-3
Här tippar jag 8 Day Or Night In som visade bra form senast i Olympiatravet mot Propulsion. Här lär det bli full laddning mot ledningen och kommer man dit är det toppchans. Bakom nämner jag favoriten 5 Bahia Quesnot som även hon var bra i Olympiatravet. Kolla skoinfon innan då hon är allra bäst barfota. Nämner även skrällen 2 Probo O.P som spurtar vasst med rätt resa.

V75-4
Bra chans för favoriten 6 Dallas Brick som maxades i balansen senast. Samma balans igen och fin chans att leda runt om. Garderar ni så glöm inte bort 12 Marcello Vibb som har hög kapacitet.

V75-5
Vi fick se en grym uppvisning av 5 Lesperanza senast och gör hon om den insatsen blir hon svårslagen. Hon visade både styrka och speed senast så den långa distansen skall inte vara några problem.   Glöm inte bort 3 Island Life som gjorde ett  bra lopp senast i ett tufft gäng.

V75-6
Det här långloppet tycker jag är dagens svåraste lopp då jag inte litar på favoriten 6 Whipped Eggs. Jag hyllar istället 8 Gustavson Be som imponerat i sina två tidigare Sverigestarter. Denna gång blir det barfota och felfri blir han svårslagen. 

V75-7
Konungens Pokal avslutar V75 omgången och detta är ett riktigt topplopp. Jag vill dock se botten i kanonen 3 Campo Bahia innan jag garderar honom. Campo Bahia har varit enorm i årets starter och utan galopp tror jag han vinner detta trots stentufft motstånd. 2 Attraversiamo går eventuellt med jänkarvagn och leder loppet länge. 

Spiken
V75-4 | 6 Dallas Brick 
Kompleterande spik
V75-7 | 3 Campo Bahia
Draget
6 Pastor Power 
Skrällen
V75-3 | 2 Probo O.P

Rygga travet på Betsson dubbla din insättning upp till 2500 kr!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here