Speltips 13/4: Raffes tankar inför V75 på Umeåtravet

Lördagens V75

Här kommer lite korta tankar och speltips från Ralf Vadsmo inför helgens V75 på Umeåtravet.

V75-1
Här tycker jag 5 Milliondollarrhyme skall ha en toppchans att vinna. Årsdebuten var ruskigt bra och Milliondollarrhyme lär inte vara sämre denna gång. Toppchans och en given spik. Ni som vill gardera tar med 6 Hard Times som är alldeles för lite streckad.

V75-2
Även här tror jag på favoritvinst. 2 Twice Kronos har sett fin ut i 2 raka spetssegrar och här luktar det ledningen igen. Bra segerchans. Skrällbud är 11 Ripkin Joe som har kapacitet som räcker och testas barfota bak denna gång.

V75-3
Favoritparaden fortsätter med 5 Propulsion som vinner detta lopp. Propulsion har överlägsen kapacitet och räkna med att Örjan kör i tuffare tempo denna gång än när han torskade som storfavorit på Romme. SPIKEtt roligt platsspel finns på Svenska spel där 7 Rocky Winner ger 5.50 vilket är alldeles för högt. Rocky Winner har lika stor platchans som övriga bakom Propulsion och ett korrekt odds är runt 2,5-3ggr.

V75-4
Bakspår för 2 av dom mest betrodda i detta kallblodslopp och det gör att jag tror mycket på 7 Art Kjarvald som har framspår över kort distans. Senast gick han med Bike och avslutade mycket bra. Bike igen och vettig segerchans med klaff. Skräll är 5 Pireus som siktar på rygg ledaren.

V75-5
Ett öppet lopp där det kan skrälla. Tipsettan till 9 Esprit Sisu som har sett fin ut i två raka segrar efer vila. Bra smygläge här och med toppkusk i vagnen kan han vinna. Letar ni skrällar så strecka 4 Västerbo Grosbois som tar ledningen initialt och har hårdheten att segerstrida.

V75-6
Här gillar jag finske gästen 5 Roberto Diver som imponerat i Finland.  Här kan det bli spets och då är segerchansen god. 3 Mr Clayton j.f skall tävla barfota runt om vilket är ett stort plus givet streck även han. 1 M.C.C Orlando spurtade bra senast efter sen lucka och kan skrälla.

V75-7
Tipset till favoriten 3 Havbergs Knight som hittat formen igen. Senast spurtade han bra mot tuffa hästar och då motståndet är lättare denna gång är det en vettig vinstchans. Skrällbuden är flera men jag nämner 7 Counterfeightr som leder loppet länge och 6 Mellby Ess som går med bike och är startsnabb.

Bästa spikarna
V75-1 | 5 Milliondollarrhyme
V75-3 | 5 PropulsionMiljondragen. V75-5: 4 Västerbo Grosbois
V75-6 | 1 M.C.C Orlando och 3 Mr Clayton j.f
V75-7 | 6 Mellby Ess och 7 CounterfeightrIshockey

Rygga travet på Nordicbet – Upp till 2000 extra att spela för!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here