Speltips 27/4: Allt inför lördagens V75-tävlingar

Lördagens V75

Hej spelkompisar. Vilken härlig travhelg vi har framför oss med Olympiatravet som russinet i kakan. Här kommer lite korta tankar inför lördagens V75 omgång.

V75-1
Här blir det mycket spel på 10 Antonio Tror och 13 Ragazzo Da Sopra men jag tror mycket mer på en annan häst. Jag tycker 11 Elliot Cooger står bra inne i loppet och då han stortrivs på distansen så är det min chansspik i omgången. Elliot Cooger har härdats i hårda lopp på slutet och här är det betydligt enklare emot. 

V75-2
Ett öppet lopp där spelarna tror på 1Victory Island och 6 Deep Rockets och båda kan vinna. Jag varnar för 9 Norton Commander som tränat starkt inför senaste loppet men där blev det galopp. Passa även Italienska gästen 10 Zaffiro G.Z.O som blir totalt bortglömd.

V75-3
Ett riktigt topplopp som skall bli kul att se. Gillar verkligen 3 Milliondollarrhyme och 4 Heart Of Steel som båda är blivande kanoner men jag har ett annat drag. 6 Varieta Luis kommer hit med fina meriter och som Alessandro Gucciadoros gått tidigare förväntar jag mig en mycket bra insatts. Spelvärdet är högt och leta bra vinnarodds. 

V75-4
Jämnstreckat mellan 5 Viking Brodde och 8 Burning Man som båda räknas tidigt. Varnar för storskrällen 11 Livi Majesty som är osäker men har hög kapacitet och trivs bra på distansen. Tränare Reijo Liljendahl låter mycket nöjd och streckad på under 3 proc just nu.

V75-5
Här blir topphästen 5 Mellby Free favorit men jag är tveksam då jag tycker det finns ett bättre drag. 4 Valchiria O.P var tapper i nederlaget senast och ännu bättre nu enligt stallet. Räkna med att gul kusk tidigt siktar mot ledningen och då tror jag loppet är över.

V75-6
Dagens klaraste kommer här och det är återigen gul kusk Alessandro Gucciadoro som tippas. 5 Vincero Gar krossade motståndet senast och är han lika bra denna gång så vinner han. Vill ni gardera så plocka med 2 Pelle Barosso som är härdad i Frankrike.

V75-7
Årets upplaga av Olympiatravet håller bra klass men det är 7 Propulsion som sticker ut. Propulsion är en av världens bästa hästar och jag tror han vinner detta den tunga vägen. Ni som letar stora pengar garderar med 10 Milligans Scool som närmar sig toppformen.

Spiken:
V75-6 | 5 Vincero Gar 

Draget:
V75-3 | 6 Varieta Luis 

Skrällen:
V75-4 | 11 Livi Majesty

Rygga travet på Betsson – Upp till 2500 kr extra att spela för!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here