Speltips 4/5: Ralf Vadsmo inför lördagens V75-tävlingar

Lördagens V75

Hej kompisar här kommer lite V75 tankar inför lördagens lopp.

V75-1
Ett öppet lopp inleder omgången och här tycker jag ni skall gardera rejält. Vill nämna några skrällar som rensar bra. 9 Wir Ideal gör comeback och trots avsaknaden av lopp i kroppen så tror jag han är med i segerstriden. Bra inne i loppet och positiva tongångar från stallet. 6 Go de Lux har avslutat vasst i dom två senaste starterna och med lite klaff kan han skrälla som totalt ostreckad. 5 Mr Clayton J.F avslutade strålande senast och är given på min lapp. Strecka på

V75-2
Här tror jag 4 Run Caesar Run har toppchans att leda runt om. Kort distans samt Örebros korta upplopp talar för min chansspik. Jag tror inte favoriten 5 Ural slår honom från positionen utvändigt. Om ni vill gardera med en skräll ta med 2 Overtimesåfin som såg ruskigt bra ut senast.

V75-3
Här tror jag 4 Charrua Forlan har toppchans att leda runt om. Charrua har två lopp i kroppen efter vila och borde vara nära toppformen. Dessutom har värste motståndaren Dante Boko spår utvändigt vilket ger fördel i spetsstriden. Spik

V75-4
Ytterligare ett öppet lopp där jag nämner tre spelvärda hästar. 5 Sato är en vass spurtare som räknas med rätt resa, 6 Master Blaster har hög kapacitet men inte fungerat i ny regi , lossnar det nu? 9 Firecracker är streckad på under 2proc vilket är alldeles för lågt . Lopp i kroppen och bra smygläge talar för Fireckracker.

V75-5
Här blir 4 Shadow Gar stor favorit och visst kan hon vinna loppet men det finns många roliga motbud bakom. 5 Indoor Voices har gått i mål med krafter kvar på slutet och denna gång blir det barfota runt om. 10 Ultra Bright gillar jag skarpt och med toppformen i antågande så streckas hon tidigt trots bakspår. 11 Unique Juni möter enklare motstånd än tidigare och har styrka och form att vinna detta.

V75-6
Här har 4 Global Trust toppchans att vinna då han har perfekta förutsättningar. Visat bra form och med Erik Adielsson i sulkyn är det toppchans. Ni som garderar tar med 7 Gigant Invalley som kommer med goda vitsord från grannlandet Norge.

V75-7
Ett härligt långlopp avslutar omgången där 12 On Track Piraten blir favorit. On Track Piraten har överlägset bäst meriter men det gäller att det klaffar på vägen för att han skall vinna. Passa 15 Monark Newmen som har ett nyttigt lopp i kroppen. Jätteskrällen är 4 Kövras So Far som har toppform och trivs på distansen.

Veckans spik
V75-3 | 4 Charrua Forlan

Veckans drag
V75-2 | 4 Run Caesar Run

Raffes rivjärn
V75-1| 9 Wir Ideal och V75-4 | 9 Firecracker

Rygga travet på Betsson – Upp till 2500 kr extra att spela för!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here