V75 i Halmstad: Fortsätter Skoglund klättringen i kuskligan?

Rikard N Skoglund
Rikard N Skoglund.

Han ligger just nu på fjärde plats i kuskligan i Sverige, och klättringen fortsätter kanske uppåt idag när V75 avgörs i Halmstad.

Senaste två lördagarna har Rikard N Skoglund både levererat skrällsegrar och favoritseger. Idag slår han lite underifrån, men känner sig absolut inte chanslös.

V75-6

11 Counterfeightr har fått ett utgångsläge som kräver överpace. Men jag tror det finns stor möjlighet till det med kort distans och att man idag kan rycka skorna på förmodligen en fin bana. Pojkarna kommer nog gasa rejält bakom många hästar och den här är stark och rejäl och kan sluta långt framme. Jag har inte detaljkoll på all utrustning men tyckte det lät bra formmässigt från tränarhåll, säger Rikard N Skoglund.

V75-7

– 5 Stepping Spaceboy ska bli kul och få köra. Han är startsnabb, ska gå barfota fram och jag kör mot spets. Tycker han alltid gått bra där och målet är givet, kommer vi dit kör vi där. Skulle inte det gå försöker jag hitta en så bra position som möjligt. Jag tycker han ska räknas här, avslutar Rikard N Skoglund.

Annons

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here